4 Personer
4 kycklingfiléer
1 Kvibille gräddädelost
1 pkt grädde, valfri variant
4-8 skivor lufttorkad skinka
Vitpeppar
Sätt ugnen på 175 grader
Gör ett snitt i kycklingfiléerna och fyll med ädelosten, vira skinkan runt kycklingen.
Stek kycklingen i stekpanna så att den får färg. Sätt sedan filéerna i en ugnsfast form och häll över grädden och ev. rester av osten. Krydda med lite vitpeppar.
In i ugnen i ca 40 minuter, kolla så att de är färdiga.
Serveringstips: ris och en god sallad.
4 kycklingfiléer
1 Kvibille gräddädelost
1 pkt grädde, valfri variant
4-8 skivor lufttorkad skinka
Vitpeppar
Sätt ugnen på 175 grader
Gör ett snitt i kycklingfiléerna och fyll med ädelosten, vira skinkan runt kycklingen.
Stek kycklingen i stekpanna så att den får färg. Sätt sedan filéerna i en ugnsfast form och häll över grädden och ev. rester av osten. Krydda med lite vitpeppar.
In i ugnen i ca 40 minuter, kolla så att de är färdiga.
Serveringstips: ris och en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar