torsdag 19 februari 2009

Sebbe & Maries enkla och goda Västerbottenspasta







André kan briljera ibland och komma med nya recept! Denna gång var det hans kontorskamrat Sebbe som tipsat om en supergod middag!

2 paket färsk fylld pasta

2 burkar creme fraiche m svampsmak
Lufttorkad skinka (serrano, prosciutto eller liknande)

Ruccola

(Ev en vitlöksklyfta)
Västebottenost
Svartpeppar

Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Häll av pastan och blanda i Ruccola och creme fraichen (Och ev vitlök). Smörj en ugnsfast form. Strö lite västerbottenost i botten. Sätt pastablandningen i formen och lägg skinkan ovanpå (strimlad eller inte). Peppra på efter behag. Avsluta med att strö på valfri mängd västerbottenost. Sätt in i ugnen och låt stå där till osten smält. ca 10 - 15 min..


Supergott!!


Inga kommentarer: